L’Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya (ASBOVOCA) va lliurar el passat dissabte, 27 de maig, un reconeixement al projecte Bombers amb causa, per la seva trajectòria i el seu esperit solidari.

El lliurament es va fer en el decurs del 22è Congrés de Bombers Voluntaris, que l’Asbovoca va realitzar a la ciutat de Lleida, un congrés que va aplegar més d’un centenar de bombers voluntaris i que va comptar amb l’assistència de comandaments del Cos de Bombers de la Generalitat i del Departament d’Interior.

L’Òscar Sánchez i en Xavier Ramírez van ser els representants de Bombers amb causa que van recollir el guardó en nom de tot l’equip. Tots dos són membres dels Bombers de la Generalitat i dels Bombers d’Andorra, respectivament, els cossos que formen part de l’equip de Bombers amb causa, juntament amb els Bombers de l’Ajuntament de Barcelona, així com l’Obra Social Sant Joan de Déu i altres col·laboradors.