La setena edició del calendari solidari destinarà els fons aconseguits a finançar programes socials per a la infància en risc.

El projecte solidari ha aplegat nens i nenes, atesos a l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona, el Parc Sanitari i l'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, amb bombers de parcs d'arreu de Catalunya. Han compartit una estona divertida que fotògrafs voluntaris com Robin Townsend, Laura Guerrero, Jordi Ribot, Cristina Calderer, Jordi Garcia, Xavi Vicent, Rosa Castilla, Francesc Plana, Maite Cruz, Joan Castro, Fernando Galindo i Jonathan Gil o Gemma Miralda s'han encarregat d'inmortalitzar per confeccionar aquest calendari.

Enguany el calendari inclou consells de prevenció de riscos, una de les tasques dels bombers cap a la ciutadania. Cada mes us acosta un consell de manera divertida, gràcies a la implicació dels bombers i els infants en fer de cada fotografia una jornada especial. A més, l'il·lustrador Javi Royo ha col·laborat en el disseny i els vinils per decorar el calendari incloent-hi una col·lecció de stickers per personalitzar el calendari i un camió de bombers de mida més gran que pot servir de vinil decoratiu per a parets, vehicles, carpetes…

El projecte del calendari solidari 'Bombers amb causa' va néixer arran de la iniciativa personal de tres bombers voluntaris, Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé, que van decidir el 2011 que volien contribuir activament a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes que pateixen alguna malaltia. La seva proposta es va convertir en una realitat que suma cada any més col·laboracions, implicacions i fons per a continuar investigant. En aquesta edició s'ha incrementat la presència territorial i s'ha incoporat programes socials de Sant Joan de Déu per a la infància en risc.

A dia d'avui, Bombers amb causa ha permès recaptar més de 300.000€ i ha incorporat la Cursa de Muntanya de Cercs (Berga), un pas més per la solidaritat amb els infants que ho necessiten.

On pots aconseguir-lo?