Seguim amb les sessions del calendari solidari Bombers amb causa 2019. Aquesta vegada hem fet una pre revetlla de Sant Joan amb l'Aleix, atés a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i els seus amics, la Marta i el Guille, que van perdre la seva germana a causa d'un càncer infantil. 

A l'ISPC s'hi formen els membres dels diversos cossos de bombers de Catalunya, així com el personal i els col·lectius que treballen en l'àmbit de protecció civil, riscos i emergències. A la fotografia hi van participar dos membres del cos de bombers de la Generalitat i dos membres del cos de bombers de Barcelona.

L'encarregat de fer les fotografies ha estat en Juan Carlos Tomasi, reporter gràfic que actualment és el responsable audiovisual de l'ONG Metges sense Fronteres i que ha treballat per diaris com El País, El Periódico o la Vanguardia; a més de publicar diversos llibres i realizat documentals.

Infants i bombers s'ho han passat d'allò més bé jugant al camió, mullant amb la manguera, pujant escales i corrent per les pasarel·les.