Aquest dijous hem compartit una tarda amb la Bruna, amb una malaltia neurodegenerativa i els seus cosins: l'Anna, el Pau i l'Oriol al Parc de Llevant del barri de Poblenou Barcelona. Ha estat una sessió amb molt especial, amenitzada per un camió històric, un BT7, cedit per la Plataforma per a la Defensa del Patrimoni Històric dels Bombers de Barcelona.

En Pau Coll, del col·lectiu RuidoPhoto ha estat l'encarregat d'immortalitzar el moment amb el risc de quedar bastant xop. En Pau és ha fet reportatges fotogràfics i documentals a Nicaragua, Guatemala, Mèxic, Cuba, El Salvador, Algèria, Nepal i Europa, acumulant experiència en presons de diferents països, refugiats o situacions d'emergència humanitària.

El cos de bombers de Barcelona han fet passar una tarda emotiva i especial a la Bruna i els seus cosins. Han jugat amb l'aigua, el camió i, fins i tot, han muntant un gronxador.