Ja hem superat gairebé l'equador de les sessions! Avui dijous hem fet la sisena tanda de fotografies pel calendari solidari Bombers amb causa 2019 al parc de bombers de Vilanova i la Geltrú. Els bombers pallassos han revolucionat el parc amb el seu espectacle treient somriures i fent córrer a tothom que s'hi posava al davant. 

La Jana, amb una malaltia neurodegenerativa, ha estat acompanyada pel seu germà Dani. Al Bernat, atés a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, també l'ha acompanyat el seu germà petit, en Jofre.

Els nassos dels bombers pallassos han fet petar de riure al Bernat, el Jofre i el Dani. Present en tot moment la Jana, han domesticat un tigre, aixecat uns pesos, donat uns cops de martell… entre d'altres moneries. Una funció molt especial, només per a ells.

Les fotografies han anat a càrrec de la fotògrafa Aleksandra Dynas, que ha hagut de suar de valent per poder seguir les entremaliadures dels bombers pallassos amb els infants. Aquesta fotoperiodista polonesa treballa en reportatges relacionats amb els drets humans, la igualtat de gènere i els problemes de la infància.