La Cursa de Muntanya  Bombers amb causa de Cercs neix com una iniciativa més de suport al calendari solidari amb la voluntat de donar-li més renom i ser una font complementària de finançament per a la Beca Bombers amb Causa. Després de la bona acollida per part dels patrocinadors i participants en la primera edició del 2017, la cursa del 2018 se celebrarà a Sant Jordi de Cercs (Berguedà) els propers dies 5 i 6 de maig de 2018.

Els objectius són:

1. Destinar els beneficis de les inscripcions, juntament amb altres aportacions econòmiques, a la investigació de les malalties infantils i la infància en risc sumant-los a la recaptació de la venda del calendari 2018.

2. Conscienciar de la necessitat de realitzar activitats solidàries per tal d’aconseguir fons per a causes socials al voltant de la infància.

3. Fomentar l’esport a la muntanya de manera segura.

4. Fer més propers als ciutadans i ciutadanes el cos de bombers i la seva implicació amb la societat civil.

5. Poder gaudir d’un cap de setmana en família dins el marc d’una cursa de muntanya.

Al igual que el calendari, els nens i nenes són els protagonistes, per això tenen també la seva cursa infantil dissabte dia 5 de maig de 2018. Una cursa de muntanya de diferents distàncies en funció de l’edat dels infants, que és gratuïta per tots els menors que hi vulguin participar i pels pares que els vulguin acompanyar.

La cursa de muntanya per adults serà diumenge dia 6 de maig de 2018 a Sant Jordi de Cercs i es trobarà dividida en dues curses:

  • Cursa de 25 km amb 1.440 metres de desnivell positiu on es donarà un temps màxim de 5 hores per tal de finalitzar-la.
  • Cursa/caminada de 10 km amb 597 metres de desnivell positiu amb un temps màxim de 3.30 hores per tal de realitzar-la.

Tanmateix, durant el transcurs de la cursa, es fan activitats paral·leles pels acompanyants dels corredors com jocs per nens, xerrades, activitats culturals pel municipi de Cercs, etc.

Gràcies a la implicació en aquesta cursa de l’Ajuntament de Cercs, es disposarà  de vestuaris, guarda-robes i pàrquing tant per a vehicles com per a furgonetes i autocaravanes.

Les persones que no vulguin córrer la cursa però que estiguin interessades a fer la seva aportació econòmica al projecte Bombers amb causa, poden optar per la modalitat Dorsal 0, que permet destinar la quota d’inscripció a la iniciativa solidària sense necessitat de fer la prova.


INSCRIPCIONS OBERTES!

Més informació i inscripcions a www.cursamuntanyabombersambcausa.org