Els Bombers d'Andorra fan aquest cap de setmana el tret de sortida de la venda del calendari solidari Bombers amb Causa 2020 a la Fira d'Andorra la Vella!

La novena edició del Calendari Bombers amb Causa 2020 que finança recerca i programes socials per la infància en risc atesa als centres Sant Joan de Déu comença a sortir del forn! Mica en mica es podrà anar comprant a més punts de venda però, de moment, els podreu trobar a:

ANDORRA – del 25 a 27 d'octubre
41a Fira d'Andorra la Vella. Divendres, de 10 a 21 hores – Dissabte i diumenge, de 10 a 20 hores.

BARCELONA – dissabte 26 d'octubre
Fira del Comerç al Carrer de Sarrià (paradeta número 129) de 10 a 20 hores.

CAPELLADES – diumenge 27 d'octubre
Cursa Neardental. Plaça Verdaguer, de 10.30h a 13.30 hores.

GIRONA – 29 d'octubre de 11 a 20 hores i 1 de novembre de 10.30 a 14 hores. 
Fira de Sant Narcis. Passeig de la Copa. 

TORROELLA – 16 de novembre.
Fira de Sant Andreu. Plaça de la Vila de 10 a 19 hores.


El calendari solidari ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada dels cossos voluntaris de bombers de la Generalitat de Catalunya, Barcelona i Andorra i, enguany, també els de Pompièrs d'Aran. Un projecte on nens i nenes de Sant Joan de Déu passen una estona divertida amb els bombers i que immortalitzen professionals de la fotografia de manera voluntària. Enguany les il·lustracions, que trobareu en forma d'adhesius a l'interior, han estat fetes per Malmesos i els/les encarregats/des de fer les fotografies són la Maricel Blanch, en Xavier Bertral, la Sara Cabarrocas, la Dolors Clotet, l'Ariadna Creus, el Leo Delshams, en Santi Iglesias, l'Elisabeth Magre, en Gorka Martínez, l'Anna Mas, l'Alfons Rodríguez, la Glòria Sànchez i en Pere Tordera.