La quarta edició de la Cursa de Muntanya Sant Jordi de Cercs  – Memorial Rafa Arnabat es celebrarà el 2 i 3 de maig de 2021! Estigueu atents/es per quan obrim inscripcions!

Els objectius són:

1. Destinar els beneficis de les inscripcions, juntament amb altres aportacions econòmiques, a la investigació de les malalties infantils i la infància en risc sumant-los a la recaptació de la venda del calendari 2017/18/20. Puntualment, en la edició del 2019, la recaptació va anar integrament al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu.

2. Conscienciar de la necessitat de realitzar activitats solidàries per tal d’aconseguir fons per a causes socials al voltant de la infància.

3. Fomentar l’esport a la muntanya de manera segura.

4. Fer més propers als ciutadans i ciutadanes el cos de bombers i la seva implicació amb la societat civil.

5. Poder gaudir d’un cap de setmana en família dins el marc d’una cursa de muntanya.

Al igual que el calendari, els nens i nenes són els protagonistes, per això tenen també la seva cursa infantil. Una cursa de muntanya de diferents distàncies en funció de l’edat dels infants, que és gratuïta per tots els menors que hi vulguin participar i pels pares que els vulguin acompanyar.

La cursa de muntanya per adults a Sant Jordi de Cercs es troba dividida en dues curses:

  • Cursa de 23 km amb 1.470 metres de desnivell positiu on es donarà un temps màxim de 5 hores per tal de finalitzar-la.
  • Cursa/caminada de 10 km amb 597 metres de desnivell positiu amb un temps màxim de 3.30 hores per tal de realitzar-la.

Tanmateix, durant el transcurs de la cursa, es fan activitats paral·leles pels acompanyants dels corredors com jocs per nens, xerrades, activitats culturals pel municipi de Cercs, etc.

Gràcies a la implicació en aquesta cursa de l’Ajuntament de Cercs, es disposa  de vestuaris, guarda-robes i pàrquing tant per a vehicles com per a furgonetes i autocaravanes.

Les persones que no vulguin córrer la cursa però que estiguin interessades a fer la seva aportació econòmica al projecte Bombers amb causa, poden optar per la modalitat Dorsal 0, que permet destinar la quota d’inscripció a la iniciativa solidària sense necessitat de fer la prova.

La tercera edició de la Cursa de Muntanya Bombers amb causa Sant Jordi de Cercs es va celebrar el 4 i 5 de maig de 2019. Després de la bona acollida per part dels patrocinadors i participants en la primera edició del 2017 i de la segona edició del 2018, la del 2019 es va presentar amb novetats de recorregut i de projecte a finançar. Igualment, com a novetat, el mateix dia de la cursa es va col·laborar amb la Fundació Josep Carreras per captar donants de medul·la òssia que puguin ajudar a infants, joves i adults amb leucèmia. 

No us perdeu el resum de la segona edició de la Cursa de Muntanya – Memorial Rafa Arnabat 2018, que s'ha consolidat al Berguedà.

Més informació a www.cursamuntanyabombersambcausa.org