En Llibert, un terrassenc de 9 anys que aquest any ha participat al calendari solidari 'Bombers amb Causa' 2020 ha estat rebut a l'Ajuntament de Terrassa on ha pogut explicar la iniciativa solidària que recapta fons per la infància en risc atesa a Sant Joan de Déu.

En Llibert, juntament amb la Lucía i l'Aritz van ser els protagonistes de una de les fotos pel calendari solidari Bombers amb causa 2020 al Parc de Bombers de Vielha, que va comptar amb la col·laboració, per primera vegada, de Pompièrs d'Aran. Van ajudar a muntar i desmuntar un hospital de campanya! i van ser fotografiada pel Gorka Martínez.

Fa unes setmanes en Jordi Ballart Pastor el va rebre al seu despatx del consistori. Aquell dia va prometre a l'alcalde que vindria personalment a portar-li el calendari i, en les seves paraules "m'ha fet molt feliç que hagi vingut a l'Ajuntament a complir la seva paraula. Moltíssimes gràcies de tot cor!". En Llibert i la seva mare també han estat rebuts per la regidora de Salut, la Mònica Polo.

Segons l'alcalde de Terrasa, Jordi Ballart Pastor, "Ha estat un plaer conèixer la història de superació d'en Llibert" i li ha dit "Ets un gran exemple per totes i tots!"