Una de les novetats d'aquest any en la Cursa de Muntanya  Bombers amb causa de Cercs és l'esmorzar solidàri per a les persones que no participin a les curses però que vulguin gaudir del mateix esmorzar que els participants i desitgin sumar diners al projecte Bombers amb causa.

Com ho podeu fer?

  • Es poden comprar tiquets a diferents establiments del Municipi de Cercs com la Merceria Omellas, l'Estanc Sant Jordi i al Bar Cal Joan. A Berga (es poden comprar a Idegut Grafics).
  • També podeu fer-nos un ingrés per PayPal al l'adreça cursabombersambcausa@gmail.com indicant el número d'esmorzars que voleu. 
  • Si no disposeu de PayPal ens podeu enviar un mail a aquest mateix correu electrònic i un facilitarem un número de compte.

El dia de la cursa ens porteu el comprovant de PayPal i us el cambiarem pels esmorzars que hagueu adquirit.

El mateix dia de la cursa també es vendran tiquets per l'esmorzar.

El preu de l'esmorzar solidàri és de 5€ (3€ entrepà i beguda + 2€ donatiu al projecte Bombers amb causa). Els beneficis de les inscripcions, juntament amb aquestes aportacions econòmiques, es destinaran a la investigació de les malalties infantils i a la infància en risc sumant-los a la recaptació de la venda del calendari 2019.

Fins el dia 29 d'abril teniu temps per encarregar l'esmorzar!

Més informació a www.cursamuntanyabombersambcausa.org