Dissabte passat, 7 de març, es va disputar el partit solidari del sènior del Tenea-CB Esparreguera contra el MCNTeam Sese al Pavelló Ramon Martí d'Esparreguera. Gràcies a la venda d'entrades solidàries, s'han aconseguit 917,21 euros en total, que se sumen a una altra iniciativa solidària a Esparreguera: el Triangular Futsal solidari on es van recaptar 317,74 euros.

Va ser un partit molt disputat, de principi a fi, que no es va decidir fins a l'última jugada i que va acabar amb una ajustada victòria del Mcnteam Sese A sobre el CB Esparraguera per 81 a 77 punts.

L'activitat va ser organitzada amb col·laboració de la FestaVal, la festa dels valors d'Esparreguera. Tota la recaptació de les entrades, que costaven 5€, anava íntegrament a l'Obra Social de Sant Joan de Déu dins la iniciativa Bombers amb Causa, pels projectes dels centres de Sant Joan de Déu a favor de la recerca de les malalties infantils i la infància en risc d’exclusió.

Després de l’èxit de l’edició del FestaVal 2019, s'anava a organitzar una altra dissabte 14 de març de 2020 però degut a la situació de prevenció i contenció del corona virus Covid_19 s'ha ajornat fins a nova data. La jornada solidària, organitzada per la xarxa d’AMPAS d’Esparreguera i els Bombers de la Generalitat, tornarà a tenir lloc a l’aparcament del Teatre La Passió d’Esparreguera, on es realitzaran diferents activitats destinades al públic familiar i també es durà a terme una campanya de donació de sang. Us animem també a participar quan surti la nova cita!

Igualment, enguany, la FestaVal ha format un Som Un Equip que participarà, amb un corredor/a a la Vertical Montserrat.

Volem agrair a tots i totes les que vau col·laborar amb aquesta entrada solidària. Mica en mica, sumem per fer més gran Bombers amb Causa!