Us presentem l'i·lustrador i els fotògrafs/es que han participat i han fet possible de manera desinteressada el calendari del 2019. Gràcies per la vostra feina!
 

 

LLUÍS CALSINA

El retrat és, sens dubte, el nucli de la seva carrera professional, però no la única faceta destacable d’una trajectòria de trenta anys en constant evolució. Autor del llibre de fotografia ‘Bombers d’Andorra’, publicat al 2011.

 

 


 

 

PAU COLL

Fotògraf nascut a Badalona, es soci fundador de RUIDO Photo, organització de Barcelona dedicada a la investigació i difusió de reportatges sobre temàtiques de Drets Humans. Pau és professor del post grau de fotografia documental del Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

 

 

 


ALEKSANDRA DYNAS

Fotògrafa polonesa freelance que col·labora amb diversos mitjans d’Espanya i Polònia. Després d'estudiar fotoperiodisme a Barcelona, ha viatjat pel món per explicar històries de les persones mes desfavorides, en especial reportatges fotogràfics a Àfrica i Àsia sobre drets humans, infància i desenvolupament.


 

 

 

EDDY KELELE 

De formació autodidacta. Col·labora amb mitjans en diferents èpoques com, El Nou diari, Diari de Girona, Diari Avui, El Mundo, El Periódico, La Vanguardia, El Mundo, Sport, Mundo Deportivo, Marca, As. Interviú, Tiempo. Docent a la Escola universitaria Eram i fotograf de la Diputació de Girona des de 2014.

 

 

 

 

JOSÉ CARLOS LEÓN

Com a fotoperiodista ha retratat el conflicte de Bòsnia, la postguerra a Ruanda i l'èxode del poble kosovar a Albània. Actualment treballa per a institucions i empreses i col·labora amb diverses publicacions periòdiques i premsa diària. També és dedica a la docència en el camp de la fotografia digital i té com a passió retratar la natura.

 

 

 


NÚRIA LÓPEZ TORRES

Fotògrafa documentalista centrada en temes de gènere i drets humans. Combina la seva col·laboració com a fotògrafa freelance en publicacions nacionals i internacionals de gran prestigi, amb la docència i el desenvolupament de projectes personals. 

 


 

 

 

JORDI POU

Des dels anys 90 es dedica professionalment a la fotografia, destacant-ne el reportatge i la fotografia de premsa.  Ha estat cap de fotografia del Periòdic d’Andorra, col·laborador del Periódico de Catalunya i de l’agencia Cover. Ha exposat en festivals com FotoEspaña, Latitudes o Primavera Fotogràfica, i també en centres d’art com La Panera de Lleida, Arts Santa Mònica a Barcelona i al Círculo de Bellas Artes de Madrid. 

 


 


JOAN REVILLAS

Fotògraf autodidacta i freelance des de 1993 lligat a l'àmbit periodístic de les comarques del Ebre i la demarcació de Tarragona. Després de passar els primers anys publicacions setmanals d'àmbit local va donar el salt als mitjans com La Vanguardia (1997-1999)  per establir-se en el 2000 en el Diari de Tarragona i en el 2006 en El Periódico de Catalunya.

 

 

 


ANNA SURINYACH

Fotoperiodista i editora gràfica de la Revista 5W. La seva feina se centra en documentar els moviments de població, els dret humans i les crisis humanitàries.

 

 

 


 

 

JUAN CARLOS TOMASI

Fotoperiodista i realitzador de continguts multimèdia. Des de 1995 forma part de Metges Sense Fronteres. La seva càmera ha conegut conflictes oblidats al món durant els últims vint-i-tres anys, realitzant reportatges per a mitjans com El País, La Vanguardia, El Periódico o The Independent. Ha publicat llibres i ha exposat la seva obra en diverses ciutats del món.

 

 

 

PABLO TOSCO

Fotoperiodista, des de 2004 documenta per Oxfam Intermón projectes de cooperació, desenvolupament i acció humanitària a Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia i és membre del col·lectiu de periodisme narratiu Espacio Angular.

 

 

 

 


ROSANA VIDAL

Fotògrafa que ha retratat l’actualitat des del món local al nacional des del cor de l’Alt Empordà (Girona). Ha publicat en diversos mitjans de comunicació de diferent índole. Actualment col·labora en revistes culturals on retrata les tradicions i oficis dels pobles de l’Alt Empordà. També es dedica a retratar famílies i nens.

 

 

 


I també qui ens ha fet les il·lustracions… 
 

 

JAVI ROYO
I·lustrador i dissenyador. Creador de la marca de vinils decoratius Chispum on col·labora com autor. Fundador, editor i autor de El Estafador. I guanyador del Premi d’Il·lustració Junceda a la millor obra en Còmic 2016.

javirroyo.com

 

 

 

Fotògrafs 2018

Fotògrafs 2017

Fotògrafs 2016

Fotògrafs 2015

Fotògrafs 2014

Fotògrafs 2013

Fotògrafs 2012