Us presentem l'i·lustrador i els fotògrafs/es que han participat i han fet possible de manera desinteressada el calendari del 2018. Gràcies per la vostra feina!
 

 

CRISTINA CALDERER

Fotoperiodista de l’Avui i El Punt en diversos moments, actualment publica al diari Ara, a més de professora de fotografia de Premsa a la UPC i professora de fotoperiodisme a la UAB.

 

 


 

 

ROSA CASTILLA

Des de “lafotografica” de Berga durant trenta anys ha copsat múltiples expressions de la comarca com la Patum i els paisatges de Berga, que s’han publicat en llibres de fotografia.

 

 

 

 


JOAN CASTRO

Amb llarga trajectòria als mitjans de comunicació, des del Diari de Barcelona fins al Mundo Deportivo passant per El Punt o El Periódico fa cinc anys que compagina els mitjans de comunicació amb el projecte personal Iconna Comunicació.


 


 

 

MAITE CRUZ

Periodista de premsa a El Periódico i La Vanguardia, feines que combina amb exposicions personals i col·laboracions puntuals en revistes i calendaris.

 


 

 


FERNANDO GALINDO

Fa dues dècades que il·lustra l’actualitat andorrana des del Diari d’Andorra el que li ha permès estar darrere els principals esdeveniments del país i on actualment n’és el Cap de fotografia.

 


 

 

 

 

JORDI GARCIA

Amb una sòlida trajectòria com a fotoperiodista, combina la fotografia amb la seva altra passió: fer de bomber voluntari al parc de Rubí – Sant Cugat. Jordi és l’impulsor de l’equip que enregistra les imatges a peu de sinistre dels bombers que treballen per aturar l’avanç de les flames. 

 


 

 


JONATHAN GIL

Fotògraf al Diari Bondia d’Andorra, compagina el fotoperiodisme amb l’estudi Enquadre Andorra on cobreix esdeveniments familiars i d’empresa per encàrrec.

 

 

 

 


LAURA GUERRERO

Fotògrafa habitual de El Magazine de La Vanguardia després de passar per altres suplements del mateix diari i de El Periódico. Les seves imatges han format part de diferents exposicions col·lectives i projectes editorials.

 

 

 


 

 

GEMMA MIRALDA

Fotògrafa a El 9 Nou, Associated Press Bolívia i La Vanguardia en diferents etapes, entén la fotografia com un cordó umbilical que la manté permanentment connectada al món.

 


 

 


FRANCESC PLANA

Amb trajectòria en actiu als Bombers de Barcelona fa tres anys que s’introdueix de manera professional al món de la fotografia, especialitzant-se en publicitat i moda.

 

 

 

 


JORDI RIBOT PUNTÍ

Periodista als principals mitjans de comunicació del país, professor de fotoperiodisme a la Universitat de Vic, fa cinc anys que ha engegat el projecte personal Iconna Comunicació. Ha guanyat en dues ocasions el Premi Carles Rahola de Comunicació Local.

 

 

 

 

 

ROBIN TOWNSEND 

Fotoperiodista de l’agència EFE des de Girona i el sud de França, ha vist aparèixer les seves fotografies a mitjans internacionals com Time, New York Times, The Guardian o Vogue Espanya. Ha publicat diversos llibres i és editor de varies exposicions que han voltat per Europa.

 

 

 

 

XAVIER VICIENT

Amb llarga trajectòria com a bomber i fotògraf apassionat, va cofundar la Secció de Fotografia i Viatges de l’Agrupació Cultural i Esportiva (ACE) de Bombers de Barcelona. Ha guanyat diversos premis i ha publicat en nombrsos mitjans de comunicació i revistes.

 

 

 


I també qui ens ha fet les il·lustracions… 
 

 

JAVI ROYO
I·lustrador i dissenyador. Creador de la marca de vinils decoratius Chispum on col·labora com autor. Fundador, editor i autor de El Estafador. I guanyador del Premi d’Il·lustració Junceda a la millor obra en Còmic 2016.

javirroyo.com

 

 

 

Fotògrafs 2017

Fotògrafs 2016

Fotògrafs 2015

Fotògrafs 2014

Fotògrafs 2013

Fotògrafs 2012