El 4 i 5 de maig del 2019 tindrà lloc la tercera edició de la Cursa de Muntanya Bombers amb causa Sant Jordi de Cercs i ja us podeu inscriure a qualsevol de les dues modalitats de la cursa per adults. 

Dissabte dia 4 es farà una cursa infantil. Tindrà diferents distàncies en funció de l’edat dels infants, gratuïta per a tots els que hi vulguin participar i pels pares que els vulguin acompanyar. Bombers amb causa volem que els nens i nenes també siguin protagonistes!

La cursa de muntanya per adults serà el diumenge dia 5 de maig a Sant Jordi de Cercs i es pot escollir entre dos recorreguts:

  • Cursa de 23 km amb 1.470 metres de desnivell positiu on es donarà un temps màxim de 5 hores per tal de finalitzar-la.
  • Cursa/caminada de 10 km amb 597 metres de desnivell positiu amb un temps màxim de 3.30 hores per tal de realitzar-la.

Durant el transcurs de la cursa es faran activitats paral·leles pels acompanyants dels corredors, jocs per a infants, xerrades, activitats culturals al municipi de Cercs, etc.

Gràcies a la implicació de l’Ajuntament de Cercs, es disposarà  de vestuaris, guarda-robes i pàrquing, tant per a vehicles com per a furgonetes i autocaravanes.

Les persones que no vulguin córrer la cursa però que estiguin interessades a fer la seva aportació econòmica al projecte Bombers amb causa, poden optar per la modalitat Dorsal 0, que permet destinar la quota d’inscripció a la iniciativa solidària sense necessitat de fer la prova.

Igualment, com a novetat d'enguany, el mateix dia de la cursa col·laborarem amb la Fundació Josep Carreras per captar donants de medul·la òssia que puguin ajudar a infants, joves i adults amb leucèmia. 

Més informació i inscripcions al web de la Cursa de Muntanya de Cercs.