La 4a edició de la Cursa de Muntanya de Sant Jordi de Cercs, a celebrar-se el 2 i 3 de maig de 2020, comença amb una molt bona notícia. Enguany forma part de la Copa Trail Running del Berguedà, una copa que consta de 8 curses del territori i que està organitzada pel Consell Comarcal del Berguedà. Els participants de la cursa llarga puntuaran a la Copa, així com les curses infatils. Es pot consultar tota la informació de la copa i de les altres curses al web oficial de la Copa Trail Running Berguedà.

Us enumerem altres novetats de la cursa del 2020 a tenir en compte:

– Aquest any NO hi haurà gots de plàstic per tenir un impacte mínim al medi ambient. Recordeu, doncs, de portar el vostre bidó.

– Millorem el recorregut de la cursa llarga perquè el corredor/a gaudeixi de bones vistes. Amb aquesta finalitat hem fet petites modificacions al tram dels cingles: hi haurà més recorregut seguint els cingles, el que farà gaudir d'un dels balcons de Catalunya. Podeu visualitzar el track (provisional) a l'apartat Recorreguts al web de la Cursa de Muntanya de Cercs.

– Hem afegit un tercer circuit, El Forat dels Conills, una ruta de canicross permanent marcada pels Correcamins de Cercs que us permetrà gaudir d'un dia a la natura amb un esforç molt petit. Aquest circuit es pot fer perfectament caminant amb tota la familia, té una distància de 5km i el preu de la inscripció és de 8€. No tindreu la samarreta que tenen els corredors però sí tindreu l'esmorzar a la plaça igual que els participants a les dues curses. Podeu visualitzar el track a l'apartat Recorreguts al web de la Cursa de Muntanya de Cercs.

– La cursa curta tindrà el mateix recorregut i també es podrà fer caminant. És un recorregut més exigent que la caminada familiar i les persones que hi vulguin participar han de tenir en compte que cal estar minimament preparats fisicament. Podeu visualitzar el track a l'apartat Recorreguts al web de la Cursa de Muntanya de Cercs.

– Els recorreguts de les curses infantils seràn homologats per la Copa Trail Running del Berguedà. Són obertes a totes les nenes i nens que ho desitgin i totalment gratuïts.

Tanmateix, durant el transcurs de la cursa, es fan activitats paral·leles pels acompanyants dels corredors com jocs per nens, xerrades, activitats culturals pel municipi de Cercs, etc.

Gràcies a la implicació en aquesta cursa de l’Ajuntament de Cercs, es disposa  de vestuaris, guarda-robes i pàrquing tant per a vehicles com per a furgonetes i autocaravanes.

Us esperem! Aviat obrirem inscripcions a www.cursamuntanyabombersambcausa.org