Dimarts 14 de gener a les 11 hores s'obren les inscripcions a la cursa Vertical Montserrat 2020 de la categoria Open i Bombers.

Podran inscriure’s tots els esportistes majors de 18 anys, fins a un màxim de 102 corredors, distribuïts de la següent manera:

 • 75 participants OPEN.
  Esportistes majors de 18 anys.
   
 • 27 participants BOMBERS.
  Bombers professionals o voluntaris equipats amb l’equip d’intervenció. L’equip està compost per: jaqueta i pantaló d’intervenció, botes, guants, casc F1 i equip de respiració autònom sense màscara.

Es podran fer a través de la web inscripcions.verticalmontserrat.org

El preu de la inscripció de les categories open i bombers és de 30 euros. La inscripció no serà efectiva fins que s’hagi realitzat l’últim pas de pagament!

La categoria INCLUSIVA i la nova modalitat SOM UN EQUIP, obertes des del dimecres 11 de desembre de 2019 a través del correu electrònic verticalmontserrat@gencat.cat, també es poden fer ja directament al mateix web.

 • SOM UN EQUIP.
  Dirigida a empreses, clubs esportius i altres organitzacions que participin amb un corredor/a que les representi i un repte mínim de 500 € (inscripció inclosa).
   
 • INCLUSIVA.
  ​Persones amb discapacitat visual física o intel·lectual, acreditada.

  • Visual: Categories B1 i B2, segons el sistema de classificació de l’IBSA (Federació Internacional d’Esports per a Cecs).
  • Intel·lectual: Segons normativa de la FEDDI.
  • Física: Segons normativa de la FEDDF.

Una vegada inscrit, si el corredor/a no pot participar pel motiu que sigui, no se li tornarà l’import de la inscripció.

A més, si no pots venir a córrer la Vertical Montserrat però vols col·laborar amb la causa, pots fer un donatiu al Dorsal Zero o crear una campanya de captació de fons a través del web verticalmontserrat.org.

Cada esglaó compta, cada persona suma. Comptem amb vosaltres!