El director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau i el director de l'Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota, han participat avui dissabte dia 3 de març de l’acte de presentació de la II Cursa de Muntanya Bombers amb causa –Memorial Rafa Arnabat. La presentació, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Cercs, també ha comptat amb la presència de l’alcalde Jesús Calderer i els organitzadors de la Cursa, els bombers Albert Corominas i Òscar Sánchez.

La Cursa de Muntanya de Cercs, que es farà els dies 5 i 6 de maig a Sant Jordi de Cercs (Berguedà), va néixer l’any passat com a una nova iniciativa Bombers amb causa, de manera que els diners recaptats amb les quotes d’inscripció contribuiran a dotar econòmicament la beca d’investigació en malalties maternoinfantils i en programes de suport a la infància en risc atesa a Sant Joan de Déu. Com a novetat, aquesta segona edició de la cursa fa homenatge a un dels impulsors de la iniciativa Calendari Solidari Bombers amb causa, en Rafa Arnabat, mort aquest any 2018.


Les inscripcions per participar en la cursa es poden fer fins el dia 3 de maig a través del web www.cursamuntanyabombersambcausa.org. Les persones que no vulguin córrer la cursa però que estiguin interessades a fer la seva aportació econòmica al projecte Bombers amb causa, poden optar per la modalitat Dorsal 0, que permet destinar la quota d’inscripció a la iniciativa solidària sense necessitat de fer la prova.

Durant la cursa estan previstes activitats paral·leles pels acompanyants dels corredors com jocs per als més petits, xerrades, activitats culturals pel municipi de Cercs, etc.