Aquesta tarda s’ha presentat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cercs la III edició de la Cursa de Muntanya de Cercs Bombers amb causa – Memorial Rafa Arnabat.

La prova, que es farà el cap de setmana dels dies 4 i 5 de maig, forma part del programa d’activitats de la campanya solidària 'Bombers amb causa', que té per objectiu recaptar fons per a la investigació en malalties infantils i programes socials d'atenció a la infància en risc. En l’organització de la Cursa hi participen els Bombers de la Generalitat. Per primera vegada des de la celebració de la cursa, els fons que s’aconsegueixin amb la prova d’enguany aniran integrament destinats al projecte Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu.

En la presentació, hi ha assistit l’alcalde de Cercs, Jesús Calderer, la responsable de projectes de recerca de l’Obra Social Sant Joan de Déu a l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, Mercè Tura, el cap de parc dels bombers de Berga, Juli Lladós, i els organitzadors de la prova, els bombers Òscar Sánchez Albert Corominas.

Aquesta nova edició de la Cursa tindrà diverses categories. Dissabte es farà la cursa infantil a partir de les 16 hores, amb la sortida i l’arribada instal·lades al Pavelló Poliesportiu de Sant Jordi de Cercs. I diumenge, a partir de les 9 hores, es faran les proves per adults. En aquest cas, amb tres modalitats; la cursa curta i la caminada, que comparteixen un recorregut de 10 quilòmetres i 597 metres de desnivell, i la cursa llarga, de 23,39 quilòmetres, amb 1470 metres de desnivell.

Les inscripcions encara són obertes i es poden fer a través del web de la cursa www.cursamuntanyabombersambcausa.org