presentacio_web_dinsEl conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i el director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota, van ser els encarregats de presentar el nou calendari, en un acte celebrat el passat dimecres 22 d'octubre, al Departament d’Interior de la Generalitat. En la seva quarta edició, el calendari té com a fil conductor el somriure i compta amb la participació de diverses persones del món de l’espectacle i la música.

El projecte, impulsat per tres voluntaris dels Bombers de la Generalitat, ha permès recaptar prop de 150.000€ en les edicions anterios, el que ha portat a crear la beca de recerca en malalties infantils greus Bombers amb causa, convocada per l’Hospital Sant Joan de Déu. Els fons que s’aconsegueixin amb la venda d’aquest calendari es destinaran a seguir finançant la beca atorgada l’any passat a la investigadora Belén Pérez, per a un projecte de recerca en malalties neurològiques infantils.

 

Sumant col·laboracions
Bombers amb causa ha estat possible un any més gràcies a la col•laboració desinteressada d’un grup de professionals que ofereixen el seu treball i el seu temps al projecte. Entre ells, els tretze fotògrafs responsables de les imatges que hi surten: Arnau Dalmases, Cristina Calderer, Danny Caminal, David Airob, Elisenda Pons, Joan Guerrero, Jordi García, Jordi Ribot, Marta Pérez, Natàlia Montané, Ricard Cugat, Susanna Sáez i Laura Guerrero; la il•lustradora Crisitna Losantos i l’estilista Marina Vergés.

Aquest any, a més, s’hi han sumat diverses persones del món de l’espectacle i la música, que han compartit el seu temps amb els nens i nenes de l’Hospital per arrancar-los un somiriure, entre els quals hi ha Pep Bou, el grup Txarango, Mag Lari, Dani Jiménez, la companyia Rocamora Teatre i l’actriu Clara del Ruste.

Bombers amb causa va creixent, i prova d’això és que aquest 2015 els Bombers d’Andorra també hi han volgut participar, amb la seva presència en una de les fotografies i amb la distribució del calendari al seu territori.