El Pavelló El Castell d’Esparreguera ha estat l’escenari del Triangular Futsal solidari, que ha tingut lloc aquest diumenge 9 de febrer a benefici de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. És una iniciativa d’Esparreguera Veterans Futsal coorganitzat amb l’Ajuntament d'Esparreguera i la FestaVal.

Al triangular hi han participat dos estaments com són l’Indústrias Garcia de Santa Coloma de Gramenet i l’Associació Veterans Futsal FC Barcelona amb l’equip amfitrió, l’Esparreguera Veterans Futsal.

El duel entre colomencs i blaugranes va encetar el triangular a les 11.30 hores. Tot seguit, els esparreguerins es van enfrontar a l’Indústrias Garcia a les 12.15 hores i a l’Associació Veterans Futsal FC Barcelona a les13 hores. El resultat ha estat el de menys, ja que ha estat una jornada solidària. Un dels principals al·licients ha estat la presència d’exjugadors d’elit com ara Ari Santos o Jordi Torras, com a blaugranes i els colomencs Óscar Redondo i Dani Salgado. 

L'entrada era gratuïta, però els assistents han pogut contribuir amb un donatiu o comprant producte de merxandatge com samarretes o calendaris.  S'han recaptat 317,74 euros que se sumaran a la beca Bombers amb Causa per la infància en risc atesa a Sant Joan de Déu.